Florian Pick

Midfielder, FC Heidenheim
Ålder: 28 år
Längd: 176cm
Vikt: 72kg
Florian Pick (född den 8 september 1995) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som offensiv mittfältare eller vänsterytter för Bundesliga-klubben Heidenhiem.

Florian Pick är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes den 8 september 1995 och har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden genom sin skicklighet och talang. Pick spelar huvudsakligen som offensiv mittfältare eller vänsterytter och är känd för sin snabbhet och tekniska förmåga.

Pick har representerat Bundesliga-klubben Heidenhiem under sin karriär. Han har blivit en viktig spelare för laget och har bidragit med många mål och assist. Hans förmåga att skapa farliga målchanser och vara en pålitlig målskytt har gjort honom till en värdefull tillgång för klubben.

Florian Pick är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin unga ålder och potential har han möjlighet att utvecklas till en ännu bättre spelare och kanske till och med nå internationell framgång. Hans snabbhet, teknik och spelintelligens gör honom till en spännande spelare att följa i fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - FC Heidenheim 20 0 0 2 0 6.55

DFB Pokal

2023 - FC Heidenheim 2 0 0 0 0 6.75