Braydon Marvin Manu

Midfielder, SV Darmstadt 98
Ålder: 26 år
Längd: 170cm
Vikt: 70kg
Braydon Marvin Manu är en tysk professionell fotbollsspelare född den 28 mars 1997. Han spelar antingen som anfallare eller högerytter för Bundesliga-klubben Darmstadt 98.

Braydon Marvin Manu är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes den 28 mars 1997 och har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Manu spelar för närvarande för Darmstadt 98 i Bundesliga, en av de mest prestigefyllda fotbollsligorna i Tyskland.

Som spelare är Manu mångsidig och kan spela både som anfallare och högerytter. Hans snabbhet och tekniska färdigheter gör honom till en farlig spelare på planen. Han är känd för sin förmåga att skapa målchanser och göra avgörande mål.

Manu har utvecklat sin karriär i Tyskland och har spelat för flera klubbar innan han kom till Darmstadt 98. Han har visat sin talang och potential genom att göra imponerande prestationer på planen.

Med sin unga ålder har Manu en lång framtid framför sig inom fotbollen. Han har potentialen att bli en av de bästa spelarna i Tyskland och även internationellt. Fotbollsvärlden kommer att hålla ett öga på honom och se hur hans karriär utvecklas.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik