Berkan İsmail Kutlu

Midfielder, Genoa
Ålder: 25 år
Längd: 186cm
Vikt: 75kg
Berkan İsmail Kutlu är en professionell fotbollsspelare född den 25 januari 1998. Han spelar som mittfältare för den italienska Serie A-klubben Genoa, på lån från Galatasaray. Kutlu föddes i Schweiz men representerar Turkiet internationellt.

Berkan İsmail Kutlu är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn både i Turkiet och internationellt. Trots att han föddes i Schweiz valde han att representera Turkiet på den internationella scenen. Han spelar för närvarande för Genoa i den italienska Serie A, där han är utlånad från Galatasaray.

Kutlu är en mångsidig mittfältare som är känd för sin teknik och spelförståelse. Han har en imponerande förmåga att kontrollera bollen och distribuera den till sina lagkamrater. Hans snabbhet och smidighet gör honom också till en farlig spelare i anfallsspelet.

Genom åren har Kutlu utvecklat sin talang och blivit en viktig spelare för både sitt klubblag och landslaget. Hans prestationer har inte gått obemärkt förbi och han har blivit en eftertraktad spelare på den internationella transfermarknaden.

Med sin unga ålder och potential har Kutlu en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han kan konkurrera på högsta nivå och det kommer inte som en överraskning om han fortsätter att växa och bli en av de bästa mittfältarna i världen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik