Stefan Schimmer

Attacker, FC Heidenheim
Ålder: 29 år
Längd: 185cm
Vikt: 87kg
Stefan Schimmer (född 28 april 1994) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Bundesliga-klubben Heidenheim.

Stefan Schimmer är en framstående tysk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Bundesliga. Han föddes den 28 april 1994 och har sedan dess visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Schimmer spelar som anfallare och är en viktig del av Heidenheims lag.

Som anfallare är Schimmer känd för sin förmåga att göra mål och skapa farliga målchanser. Han har en imponerande teknik och snabbhet, vilket gör honom till en svår spelare att försvara emot. Schimmer är också en stark och fysisk spelare som kan utmana motståndarnas försvarslinje.

Schimmers prestationer har gjort honom till en viktig spelare för Heidenheim. Han har bidragit till lagets framgångar genom att göra viktiga mål och ge assist till sina lagkamrater. Hans närvaro på planen ger laget en extra dimension och han är en spelare som motståndarna måste vara medvetna om.

Framtiden ser ljus ut för Stefan Schimmer och hans karriär inom fotbollen. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa anfallarna i Bundesliga. Hans fortsatta framgångar kommer att vara spännande att följa och han kommer förmodligen fortsätta att imponera på fotbollsvärlden med sin skicklighet och målsinne.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - FC Heidenheim 16 0 1 0 0 6.46

DFB Pokal

2023 - FC Heidenheim 1 1 0 0 0 7.90