Christos Mandas

Goalkeeper, Lazio
Ålder: 22 år
Längd: 185cm
Vikt: 0kg
Christos Mandas är en grekisk professionell fotbollsspelare som föddes den 17 september 2001. Han spelar som målvakt för Serie A-klubben Lazio.

Christos Mandas är en ung och lovande målvakt som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes i Grekland och har sedan dess utvecklats till en viktig spelare för Lazio. Med sin talang och skicklighet har han imponerat på tränare och fans.

Mandas började sin karriär som ungdomsspelare och har sedan dess arbetat hårt för att nå framgång. Han har visat upp en imponerande förmåga att rädda bollar och har blivit känd för sin snabbhet och reaktionsförmåga.

Som en del av Lazio har Mandas haft möjlighet att spela i en av de mest konkurrenskraftiga ligorna i världen, Serie A. Han har mött och spelat mot några av de bästa spelarna i världen och har visat att han har vad som krävs för att vara en framstående målvakt.

Mandas är fortfarande ung och har en lång karriär framför sig. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa målvakterna i världen. Han är en spelare att hålla ögonen på i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik