Mamadou Sarr

Defender, Lyon
Ålder: 18 år
Längd: 194cm
Vikt: 77kg
Mamadou Sarr är en fransk professionell fotbollsspelare född den 29 augusti 2005. Han spelar som mittback för Ligue 1-klubben Lyon.

Mamadou Sarr är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i den franska fotbollsvärlden. Trots sin unga ålder har han redan etablerat sig som en pålitlig mittback för Lyon, en av de mest framstående klubbarna i Ligue 1.

Sarr är känd för sin snabbhet, styrka och förmåga att läsa spelet. Han har en imponerande defensiv förmåga och är en viktig del av Lyons försvarslinje. Hans närvaro på planen har bidragit till klubbens framgångar och han har blivit en viktig spelare för laget.

Som en ung spelare har Sarr fortfarande mycket potential att utvecklas och förbättra sitt spel. Han har redan visat prov på sin talang och har potentialen att bli en av de bästa mittbackarna i framtiden. Med sin dedikation och arbetsmoral har han alla förutsättningar för att nå framgång i sin fotbollskarriär.

Mamadou Sarr är en spännande spelare att följa och det kommer vara intressant att se hur hans karriär utvecklas i framtiden. Med sin talang och passion för spelet har han potentialen att bli en av de mest framstående fotbollsspelarna i Frankrike och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ligue 1

2022/23 - Lyon 1 0 0 0 0 6.70

National 2 - Group D

2022/23 - Olympique Lyonnais II 18 0 0 0 0