Pablo Pagis

Attacker, Lorient
Ålder: 21 år
Längd: 181cm
Vikt: 70kg
Pablo Pagis (född 29 december 2002) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för den franska Ligue 1-klubben Lorient.

Pablo Pagis är en ung talangfull fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes den 29 december 2002 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Pagis spelar som anfallare och är för närvarande ansluten till den franska Ligue 1-klubben Lorient.

Som en del av Lorient-laget har Pagis haft möjlighet att spela mot några av de bästa fotbollsspelarna i Frankrike och Europa. Hans tekniska färdigheter och målsinne har gjort honom till en viktig spelare för klubben.

Pagis har en ljus framtid framför sig och förväntas fortsätta utvecklas och växa som spelare. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en framstående fotbollsspelare i framtiden.

Det är spännande att följa Pagis karriär och se hur han fortsätter att göra avtryck inom fotbollsvärlden. Med sin ungdom och potential har han möjlighet att nå stora framgångar och bli en av de mest framstående spelarna i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik