Albert Guðmundsson

Attacker, Genoa
Ålder: 26 år
Längd: 177cm
Vikt: 80kg
Albert Guðmundsson (född 15 juni 1997) är en isländsk professionell fotbollsspelare som spelar som offensiv mittfältare eller anfallare för Serie A-klubben Genoa.

Albert Guðmundsson är en ung och lovande fotbollsspelare från Island. Han föddes den 15 juni 1997 och har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Guðmundsson spelar för närvarande för Serie A-klubben Genoa, där han antingen agerar som offensiv mittfältare eller anfallare.

Som spelare är Guðmundsson känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att göra mål. Han har visat stor potential och har redan gjort ett avtryck i den italienska fotbollsligan. Guðmundsson är en viktig del av Genoas lag och har bidragit till deras framgångar.

Med sin unga ålder har Guðmundsson en lovande framtid framför sig. Han har potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen och fortsätta att utvecklas och växa som spelare. Genom att spela för Genoa får han möjlighet att visa upp sin talang och fortsätta att utmana sig själv på en hög nivå.

Albert Guðmundsson är en spännande spelare att följa och det kommer vara intressant att se hur hans karriär utvecklas i framtiden. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av Islands mest framstående fotbollsspelare.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Serie A

2023/24 - Genoa 30 13 3 4 0 7.31

Coppa Italia

2023 - Genoa 2 2 0 0 0 7.30

Euro Championship - Qualification

2023 - Iceland 4 4 0 1 0 7.58