Frans Krätzig

Midfielder, Bayern Munich
Ålder: 20 år
Längd: 171cm
Vikt: 0kg
Frans Krätzig (född 14 januari 2003) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterback och mittfältare för Regionalliga Bayern-klubben Bayern Munich II.

Frans Krätzig är en ung tysk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 14 januari 2003 och har redan etablerat sig som en lovande spelare. Krätzig spelar för närvarande som vänsterback och mittfältare för Bayern Munich II, som är en klubb i Regionalliga Bayern.

Att spela för Bayern Munich II är en stor ära och en viktig plattform för unga spelare att utvecklas och visa upp sin talang. Krätzig har möjlighet att träna och tävla med erfarna spelare och få värdefull erfarenhet som kan hjälpa honom att ta nästa steg i sin karriär.

Som vänsterback är Krätzig ansvarig för att försvara sin position och hjälpa till i anfallsspelet genom att erbjuda stöd och skapa möjligheter för sina lagkamrater. Som mittfältare har han också en viktig roll i att kontrollera spelet och bidra till lagets offensiva och defensiva prestationer.

Med sin unga ålder och potential har Frans Krätzig en spännande framtid framför sig. Han har redan visat prov på sin talang och med fortsatt träning och utveckling kan han bli en framstående spelare inom tysk fotboll. Det blir intressant att följa hans framsteg och se hur han utvecklas i Bayern Munich II och eventuellt även i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik