Samir Maarouf

Attacker, AFC Eskilstuna
Ålder: 22 år
Längd: 169cm
Vikt: 0kg
Samir Maarouf är en professionell fotbollsspelare som spelar som yttermittfältare för den svenska Superettan-klubben AFC Eskilstuna. Han föddes den 2 januari 2001 och är av palestinsk härkomst. Trots att han är född i Sverige representerar han det palestinska landslaget.

Samir Maarouf är en ung och lovande spelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Trots sin unga ålder har han redan visat sin talang och potential. Han är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att skapa målchanser.

Maarouf började sin karriär i AFC Eskilstuna och har sedan dess blivit en viktig spelare för klubben. Han har imponerat med sina prestationer och har blivit en publikfavorit. Hans framgång har inte gått obemärkt förbi och han har även blivit uppmärksammad av det palestinska landslaget.

Att representera sitt ursprungsland är en stor ära för Maarouf och han är stolt över att få bära den palestinska landslagströjan. Han har deltagit i flera internationella matcher och har visat sin dedikation och passion för spelet.

Samir Maarouf är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och arbetsmoral har han potentialen att bli en av de bästa spelarna i sin generation.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik