Álvaro Fernández Carreras

Defender, Granada CF
Ålder: 20 år
Längd: 186cm
Vikt: 0kg
Álvaro Fernández Carreras (född 23 mars 2003) är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterback för La Liga-klubben Granada, på lån från Premier League-klubben Manchester United.

Álvaro Fernández Carreras är en ung spansk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 23 mars 2003 och spelar för närvarande som vänsterback för Granada i La Liga. Trots sin unga ålder har Carreras redan fått chansen att visa upp sin talang i en av världens mest prestigefyllda fotbollsligor.

Carreras är dock inte en permanent spelare för Granada, utan är för närvarande utlånad från Manchester United, en av de mest framstående klubbarna i Premier League. Detta visar på Carreras potential och förmåga att konkurrera på högsta nivå.

Som vänsterback är Carreras ansvarig för att försvara sin sida av planen och delta i anfallsspel. Hans position kräver både defensiva och offensiva färdigheter, och Carreras har visat sig vara kapabel i båda aspekterna. Med sin ungdom och potential har han en lovande framtid framför sig inom fotbollen.

Det är tydligt att Carreras har gjort ett starkt intryck på både Manchester United och Granada, vilket har lett till att han har fått chansen att spela i La Liga. Det blir spännande att följa hans utveckling och se hur långt han kan nå inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik