Jamie Jermaine Bynoe-Gittens

Attacker, Borussia Dortmund
Ålder: 19 år
Längd: 175cm
Vikt: 70kg
Jamie Jermaine Bynoe-Gittens är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar som ytter för Bundesliga-klubben Borussia Dortmund. Han föddes den 8 augusti 2004.

Jamie Jermaine Bynoe-Gittens är en lovande ung fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att göra mål. Trots sin unga ålder har han redan fått chansen att spela för en av de största klubbarna i Tyskland, Borussia Dortmund.

Bynoe-Gittens började sin fotbollskarriär i ung ålder och har sedan dess utvecklats till en av de mest lovande spelarna i sin generation. Han har imponerat med sin förmåga att dribbla förbi motståndare och skapa farliga målchanser. Hans snabbhet och teknik gör honom till en svår spelare att försvara sig mot.

Genom att spela för Borussia Dortmund har Bynoe-Gittens möjlighet att utvecklas ytterligare och visa upp sin talang på en internationell nivå. Klubben är känd för att ge unga spelare chansen att blomstra och det förväntas att Bynoe-Gittens kommer att göra detsamma.

Med sin unga ålder och potential har Jamie Jermaine Bynoe-Gittens en lovande framtid framför sig inom fotbollen. Han har redan visat prov på sin talang och har potentialen att bli en av de bästa spelarna i världen. Det blir spännande att följa hans fortsatta utveckling och se vad framtiden har att erbjuda för denna unga stjärna.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2022/23 - Borussia Dortmund 15 3 1 1 0 6.69
2021/22 - Borussia Dortmund 4 0 0 0 0 6.80

UEFA Champions League

2022/23 - Borussia Dortmund 2 0 0 0 0 6.25