Alex Þór Hauksson

Midfielder, Östers IF
Ålder: 24 år
Längd: 0cm
Vikt: 0kg
Alex Þór Hauksson är en isländsk fotbollsspelare som spelar för den svenska klubben Öster. Han föddes den 26 november 1999.

Alex Þór Hauksson är en ung och lovande fotbollsspelare från Island. Han har gjort sig ett namn genom att spela för den svenska klubben Öster. Med sin talang och skicklighet på planen har han blivit en viktig spelare för laget.

Hauksson föddes år 1999 och har redan visat stor potential inom fotbollen. Han har en imponerande förmåga att göra mål och bidrar till lagets framgång. Med sin snabbhet och teknik är han en svår spelare att stoppa för motståndarna.

Hauksson har också representerat sitt hemland Island på internationell nivå. Han har deltagit i flera landskamper och har visat upp sin talang och skicklighet även där. Med sin unga ålder har han en lovande framtid inom fotbollen och har potential att bli en framstående spelare.

Alex Þór Hauksson är en spelare att hålla ögonen på. Med sin talang och dedikation till sporten har han redan gjort stora framsteg och kommer förmodligen att fortsätta att imponera på fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Östers IF 0 0 0 0 0

Úrvalsdeild

2024 - KR Reykjavik 5 0 0 2 0

Cup

2024 - KR Reykjavik 1 1 0 0 0