Antoine Makoumbou

Midfielder, Cagliari
Ålder: 25 år
Längd: 183cm
Vikt: 0kg
Antoine Makoumbou är en professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Serie A-klubben Cagliari. Han föddes den 18 juli 1998 i Frankrike och representerar Kongos landslag.

Antoine Makoumbou är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Serie A. Han är känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att dominera mittfältet. Trots sin unga ålder har han redan visat prov på sin talang och potential.

Makoumbou föddes i Frankrike, men väljer att representera Kongos landslag. Han har spelat för landslaget i flera internationella turneringar och har blivit en viktig spelare för laget. Hans närvaro på planen ger en extra dimension till Kongos spel och han har visat sig vara en pålitlig och påverkande spelare.

Makoumbou har också imponerat i Serie A, där han spelar för Cagliari. Han har blivit en viktig del av laget och har bidragit med mål och assist under säsongen. Hans tekniska färdigheter och förmåga att skapa chanser har gjort honom till en värdefull tillgång för klubben.

Med sin unga ålder och potential har Antoine Makoumbou en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han har vad som krävs för att lyckas på högsta nivå och med fortsatt utveckling kan han bli en av de bästa mittfältarna i världen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Africa Cup of Nations

2024 - Congo 4 1 0 1 0

Serie A

2023/24 - Cagliari 31 1 0 4 2 6.68

Coppa Italia

2023 - Cagliari 3 0 0 0 0 7.00

World Cup - Qualification Africa

2023/25 - Congo 1 0 0 0 0