Michael Amir Murillo Bermúdez

Defender, Marseille
Ålder: 27 år
Längd: 183cm
Vikt: 75kg
Michael Amir Murillo Bermúdez är en professionell fotbollsspelare från Panama som spelar som högerback för Ligue 1-klubben Marseille och Panamas landslag. Han föddes den 11 februari 1996.

Michael Amir Murillo Bermúdez är en framstående fotbollsspelare från Panama som har gjort sig ett namn både nationellt och internationellt. Han spelar för närvarande som högerback för Marseille i den franska högstaligan, Ligue 1. Dessutom representerar han sitt hemland Panama i landslaget.

Murillo Bermúdez föddes den 11 februari 1996 och har sedan dess utvecklat sig till en pålitlig och skicklig spelare. Hans position som högerback gör honom till en viktig del av lagets försvarslinje och han har visat prov på sin förmåga att både försvara och delta i anfallsspelet.

Genom åren har Murillo Bermúdez blivit känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att läsa spelet. Han har också visat prov på sin ledarskapsförmåga och har ibland agerat som lagkapten för både klubblaget och landslaget.

Murillo Bermúdez har representerat Panama i flera internationella turneringar, inklusive Copa América och Concacaf Gold Cup. Hans prestationer har gjort honom till en av landets mest framstående fotbollsspelare och han fortsätter att vara en viktig del av landslaget.

Med sin talang och erfarenhet har Murillo Bermúdez också fått möjligheten att spela för Marseille i Ligue 1. Han har imponerat med sin förmåga att anpassa sig till den höga konkurrensen och har blivit en viktig spelare för klubben.

Sammanfattningsvis är Michael Amir Murillo Bermúdez en begåvad fotbollsspelare från Panama som har gjort sig ett namn både nationellt och internationellt. Hans framgångar på klubbnivå och i landslaget visar på hans talang och engagemang för sporten. Med fortsatt utveckling och prestationer kan han förväntas fortsätta att vara en framstående spelare inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik