Chaka Traorè

Attacker, AC Milan
Ålder: 18 år
Längd: 175cm
Vikt: 0kg
Chaka Traorè (född 23 december 2004) är en ivoriansk professionell fotbollsspelare som spelar som yttermittfältare för Serie A-klubben AC Milan.

Chaka Traorè är en ung och lovande fotbollsspelare från Elfenbenskusten. Han föddes den 23 december 2004 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som yttermittfältare för AC Milan, en av de mest framstående klubbarna i Serie A.

Traorè är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att skapa målchanser. Han har imponerat med sin förmåga att dribbla förbi försvarare och leverera precisa inlägg till sina lagkamrater. Trots sin unga ålder har han visat mognad och spelintelligens på planen.

AC Milan har upptäckt Traorès talang och har gett honom möjligheten att spela för deras seniorlag. Han har redan gjort flera framträdanden och har visat att han har potential att bli en framstående spelare i framtiden.

Med sin unga ålder och talang har Chaka Traorè en lovande karriär framför sig. Han har potential att bli en nyckelspelare för både AC Milan och det ivorianska landslaget. Fotbollsvärlden kommer med spänning att följa hans utveckling och se vad framtiden har att erbjuda för denna talangfulla spelare.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik