Dawid Igor Kownacki

Attacker, Werder Bremen
Ålder: 26 år
Längd: 186cm
Vikt: 75kg
Dawid Igor Kownacki är en polsk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Bundesliga-klubben Werder Bremen och det polska landslaget. Förutom i Polen har han även spelat i Italien och Tyskland.

Dawid Igor Kownacki är född den 14 mars 1997 och är en framstående fotbollsspelare från Polen. Han är känd för sin position som anfallare och spelar för närvarande för Bundesliga-klubben Werder Bremen. Kownacki har också representerat det polska landslaget.

Utöver sin karriär i Polen har Kownacki även spelat i andra europeiska länder. Han har haft spelaruppdrag i både Italien och Tyskland. Detta visar på hans förmåga att anpassa sig till olika fotbollsmiljöer och spelsystem.

Kownacki har gjort sig känd för sin teknik, snabbhet och målsinne. Han är en målfarlig spelare som har förmågan att göra avgörande mål i viktiga matcher. Med sin unga ålder har han potentialen att fortsätta utvecklas och bli en framstående spelare inom fotbollsvärlden.

Dawid Igor Kownacki är en spännande spelare att följa och det blir intressant att se hur hans karriär fortsätter att utvecklas både på klubbnivå och i landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - Werder Bremen 21 0 0 0 0 6.58

DFB Pokal

2023 - Werder Bremen 0 0 0 0 0

Friendlies Clubs

2023 - Fortuna Dusseldorf 1 1 0 0 0