Dávid Hancko

Defender, Feyenoord
Ålder: 26 år
Längd: 188cm
Vikt: 82kg
Dávid Hancko är en slovakisk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback eller vänsterback för Eredivisie-klubben Feyenoord och det slovakiska landslaget. Han föddes den 13 december 1997.

Dávid Hancko är en ung och lovande fotbollsspelare från Slovakien. Han har gjort sig ett namn som en pålitlig och mångsidig försvarsspelare. Han kan spela både som mittback och vänsterback, vilket gör honom mycket användbar för sitt lag.

Hancko började sin professionella karriär i Slovakien innan han flyttade till Feyenoord i Nederländerna. Han har snabbt anpassat sig till den högre nivån av spel och har blivit en viktig del av Feyenoords försvarslinje. Hans styrkor inkluderar hans positionering, bollkontroll och förmåga att läsa spelet.

Hancko har också representerat det slovakiska landslaget och har visat sin talang och potential på internationell nivå. Han är en spelare att hålla ögonen på i framtiden, och det kommer inte som en överraskning om han fortsätter att utvecklas och göra stora framsteg i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik