Leonardo Pavoletti

Attacker, Cagliari
Ålder: 35 år
Längd: 188cm
Vikt: 80kg
Leonardo Pavoletti är en italiensk fotbollsspelare som spelar som anfallare och är kapten för Serie A-klubben Cagliari och det italienska landslaget. Han föddes den 26 november 1988.

Pavoletti började sin professionella karriär i klubben Varese år 2007. Han har sedan dess spelat för flera italienska klubbar, inklusive Sassuolo, Genoa och Napoli. År 2016 anslöt han sig till Cagliari, där han har blivit en viktig spelare och även utnämndes till lagkapten.

Pavoletti har också representerat det italienska landslaget. Han gjorde sin debut för landslaget år 2017 och har sedan dess spelat i flera internationella matcher. Han har bidragit med mål och assist och har blivit en pålitlig spelare för det italienska laget.

Leonardo Pavoletti är känd för sin fysiska närvaro och förmåga att göra mål. Han är stark i luften och har en imponerande målsinne. Han har visat sin talang och bidragit till framgången för både Cagliari och det italienska landslaget. Med sin erfarenhet och ledarskap har han blivit en viktig spelare och kapten för sitt lag.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik