Stefano Gori

Goalkeeper, Monza
Ålder: 27 år
Längd: 185cm
Vikt: 70kg
Stefano Gori (född 9 mars 1996) är en italiensk professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Serie A-klubben Monza, på lån från Juventus.

Stefano Gori är en ung italiensk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn som målvakt. Han föddes den 9 mars 1996 och har sedan dess utvecklat sin talang och färdigheter inom fotbollen. För närvarande spelar han för Serie A-klubben Monza, där han är utlånad från Juventus.

Gori har visat prov på sin skicklighet och pålitlighet som målvakt. Han har en imponerande närvaro på planen och har förmågan att göra avgörande räddningar för sitt lag. Hans teknik och reflexer har gjort honom till en viktig tillgång för både Monza och Juventus.

Som ung spelare har Gori fortfarande mycket potential att utvecklas och förbättra sitt spel. Han har redan visat att han kan hantera pressen och leverera på högsta nivå. Med fortsatt träning och erfarenhet kan han förväntas bli ännu bättre och göra ännu större avtryck inom fotbollsvärlden.

Stefano Gori är en lovande målvakt som har en spännande framtid framför sig. Med sin talang och dedikation till sporten kan han förväntas fortsätta att göra framsteg och bli en av de bästa målvakterna i Italien.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik