Elia Caprile

Goalkeeper, Empoli
Ålder: 22 år
Längd: 191cm
Vikt: 74kg
Elia Caprile (född 25 augusti 2001) är en italiensk professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Serie A-klubben Empoli, på lån från Napoli.

Elia Caprile är en ung italiensk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn som målvakt. Han föddes den 25 augusti 2001 och har redan fått chansen att spela för flera klubbar. För närvarande spelar han för Empoli i Serie A, där han är utlånad från Napoli.

Caprile har visat stor talang och potential som målvakt. Han är känd för sin snabbhet, reflexer och förmåga att göra spektakulära räddningar. Trots sin unga ålder har han redan imponerat på fotbollsvärlden och har potential att bli en av de bästa målvakterna i framtiden.

Genom att spela för Empoli får Caprile möjlighet att utvecklas och visa upp sin skicklighet på en hög nivå. Serie A är en av de mest konkurrenskraftiga ligorna i världen, och att spela där ger honom möjlighet att möta och tävla mot några av de bästa spelarna i fotbollsvärlden.

Caprile har en ljus framtid framför sig och har potential att bli en nyckelspelare för både Empoli och Napoli i framtiden. Med sin talang och dedikation till sporten kan han bli en av de mest framstående målvakterna i Italien och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik