Mattia Bani

Defender, Genoa
Ålder: 30 år
Längd: 188cm
Vikt: 80kg
Mattia Bani är en italiensk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Serie A-klubben Genoa. Han föddes den 10 december 1993.

Mattia Bani är en ung och lovande fotbollsspelare från Italien. Han har etablerat sig som en pålitlig mittback och har blivit en viktig del av Genoas försvarslinje. Bani är känd för sin styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Han är en aggressiv försvarare som inte räds att gå in i tuffa närkamper.

Bani började sin professionella karriär i Serie B-klubben Carpi, där han imponerade med sin defensiva skicklighet. Hans framgångar ledde till en övergång till Serie A-klubben Chievo Verona, där han fortsatte att visa sin talang. Efter att ha imponerat i Chievo Verona värvades han av Genoa, där han har fortsatt att utvecklas och bli en viktig spelare för laget.

Bani har även representerat Italien på ungdomsnivå och har visat sin potential som framtida landslagsspelare. Med sin unga ålder och talang har han en lovande framtid framför sig inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik