Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira

Defender, Monza
Ålder: 25 år
Längd: 185cm
Vikt: 77kg
Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira är en portugisisk professionell fotbollsspelare som spelar som högerback för Serie A-klubben Monza. Han föddes den 22 januari 1998.

Pedro Pereira började sin fotbollskarriär i Portugals ungdomslag innan han gick vidare till seniorfotboll. Han har spelat för flera klubbar under sin karriär, inklusive Benfica och Genoa. År 2020 anslöt han sig till Monza, där han fortsätter att imponera med sin defensiva skicklighet och förmåga att bidra till anfallsspelet.

Pereira är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att göra precisa inlägg. Han är en pålitlig försvarare som är stark i närkamper och har god spelförståelse. Hans offensiva bidrag har också varit betydande, då han ofta deltar i anfall och skapar målchanser för sitt lag.

Pedro Pereira har också representerat Portugals ungdomslandslag på olika nivåer. Han har visat sitt talang och potential genom att vara en viktig del av laget och bidra till framgång på internationell nivå.

Sammanfattningsvis är Pedro Pereira en lovande portugisisk fotbollsspelare som har gjort ett namn för sig själv genom sin skicklighet och prestationer på planen. Med sin unga ålder och fortsatta utveckling har han potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik