Elio Capradossi

Defender, Cagliari
Ålder: 27 år
Längd: 185cm
Vikt: 78kg
Elio Capradossi (född 11 mars 1996) är en professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Serie A-klubben Cagliari. Född i Uganda, är han en ungdomslandslagsspelare för Italien.

Elio Capradossi är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom Serie A. Han föddes i Uganda år 1996 och har sedan dess representerat Italien som ungdomslandslagsspelare. Capradossi spelar som mittback och har visat upp sin talang och skicklighet på planen för Cagliari.

Som mittback är Capradossi ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Han har visat sig vara en pålitlig och stark spelare som har förmågan att läsa spelet och göra viktiga ingripanden. Med sin ungdom och potential har han en lovande framtid inom fotbollen.

Capradossi har spelat för Cagliari sedan 2014 och har under åren utvecklats till en viktig del av laget. Han har visat upp sin förmåga att hantera motståndare och har blivit en pålitlig spelare för klubben. Med sin snabbhet, styrka och tekniska färdigheter har han blivit en viktig tillgång för Cagliari.

Genom att representera Italien som ungdomslandslagsspelare har Capradossi fått möjligheten att visa upp sin talang internationellt. Han har spelat i flera turneringar och har visat upp sin förmåga att konkurrera på högsta nivå. Med sin erfarenhet och skicklighet har han potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen.

Sammanfattningsvis är Elio Capradossi en ung och lovande fotbollsspelare som spelar som mittback för Cagliari. Född i Uganda men representerar Italien som ungdomslandslagsspelare. Med sin talang och skicklighet har han blivit en viktig del av Cagliaris lag och har potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik