Pierluigi Frattali

Goalkeeper, Frosinone
Ålder: 38 år
Längd: 185cm
Vikt: 75kg
Pierluigi Frattali är en italiensk fotbollsspelare född den 1 december 1985. Han spelar som målvakt för Serie A-klubben Frosinone.

Pierluigi Frattali är en erfaren målvakt som har spelat för flera klubbar under sin karriär. Han började sin professionella karriär i Italien och har sedan dess spelat för olika klubbar i landet. Frattali är känd för sin skicklighet och reflexer som målvakt.

Frattali anslöt sig till Frosinone, en Serie A-klubb, och har blivit en viktig del av laget. Han har visat sin förmåga att rädda mål och har bidragit till lagets framgång. Hans närvaro på planen ger stabilitet och trygghet för laget.

Som målvakt är Frattali ansvarig för att skydda sitt lag från motståndarnas anfall och för att förhindra dem från att göra mål. Han har visat sig vara en pålitlig och pålitlig spelare som alltid ger sitt bästa på planen.

Pierluigi Frattali är en viktig spelare för Frosinone och har blivit en favorit bland fansen. Hans prestationer och bidrag till laget har gjort honom till en respekterad spelare inom fotbollsvärlden. Med sin erfarenhet och skicklighet fortsätter han att vara en viktig del av Frosinones framgångar.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Serie A

2023/24 - Frosinone 0 0 0 0 1

Serie B

2023/24 - Bari 0 0 0 0 0

Coppa Italia

2023 - Frosinone 0 0 0 0 0
2023 - Bari 1 0 0 0 0