Stefano Sabelli

Defender, Genoa
Ålder: 30 år
Längd: 176cm
Vikt: 70kg
Stefano Sabelli är en italiensk fotbollsspelare född den 13 januari 1993. Han spelar antingen som ytterback eller mittfältare för Serie A-klubben Genoa.

Stefano Sabelli är en ung och lovande fotbollsspelare från Italien. Han föddes den 13 januari 1993 och har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden genom att spela för Serie A-klubben Genoa. Han är en mångsidig spelare som kan agera både som ytterback och mittfältare.

Sabelli har visat prov på sin talang och teknik på planen. Han är skicklig på att försvara och har en stark närvaro längs sidlinjen som ytterback. Samtidigt har han också förmågan att bidra till anfallsspelet och skapa målchanser som mittfältare.

Genom åren har Sabelli utvecklat sin spelstil och blivit en pålitlig spelare för sitt lag. Han har visat sin förmåga att anpassa sig till olika positioner och bidra till lagets framgångar. Med sin unga ålder har han fortfarande mycket potential att växa och bli ännu bättre.

Sabelli är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och dedikation till sporten har han möjlighet att nå stora framgångar både på klubbnivå och i landslaget. Genoa har en lovande spelare i Sabelli och kan förvänta sig att han kommer att fortsätta att utvecklas och bidra till lagets framgångar.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik