Armando Anastasio

Defender, Monza
Ålder: 27 år
Längd: 180cm
Vikt: 74kg
Armando Anastasio (född 24 juli 1996) är en italiensk professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterback för Serie C Group C-klubben Casertana, på lån från Monza.

Armando Anastasio är en ung italiensk fotbollsspelare som har etablerat sig som vänsterback. Han föddes den 24 juli 1996 och har spelat för flera klubbar under sin karriär. För närvarande spelar han för Casertana i Serie C Group C, där han är utlånad från Monza.

Anastasio är känd för sin snabbhet och tekniska skicklighet på planen. Han är en pålitlig försvarare som också bidrar till lagets offensiva spel. Med sin förmåga att både försvara och attackera har han blivit en viktig spelare för Casertana.

Armando Anastasio har potential att utvecklas till en framstående spelare inom italiensk fotboll. Med sin unga ålder och talang har han möjlighet att fortsätta växa och förbättra sitt spel. Genom att spela för Casertana och vara utlånad från Monza får han värdefull erfarenhet och möjlighet att visa upp sin skicklighet på en professionell nivå.

Framtiden ser ljus ut för Armando Anastasio, och det blir spännande att följa hans fortsatta framsteg inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik