Nicola Leali

Goalkeeper, Genoa
Ålder: 30 år
Längd: 195cm
Vikt: 80kg
Nicola Leali är en italiensk professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Serie A-klubben Genoa. Han föddes den 17 februari 1993.

Nicola Leali är en ung och lovande målvakt som har gjort sig ett namn inom italiensk fotboll. Han började sin karriär i Brescia och imponerade snabbt med sin talang och skicklighet. Efter att ha spelat för olika klubbar i Italien, inklusive Juventus och Cesena, har han nu hittat sin plats i Genoa.

Leali är känd för sin reflexer, positionering och förmåga att göra spektakulära räddningar. Han är en pålitlig målvakt som alltid ger sitt bästa på planen. Trots sin unga ålder har han redan visat prov på mognad och ledarskap på planen.

Leali har också representerat Italien på ungdomsnivå och har varit en del av landslaget i olika turneringar. Hans talang och potential har gjort honom till en av de mest lovande unga målvakterna i Italien.

Med sin fortsatta utveckling och erfarenhet förväntas Nicola Leali fortsätta att göra framsteg och bli en av de bästa målvakterna i Serie A. Hans närvaro i Genoa ger klubben en stabil och pålitlig sista utpost, och han har potentialen att bli en nyckelspelare för både klubben och landslaget i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik