Marco Mancosu

Midfielder, Cagliari
Ålder: 35 år
Längd: 180cm
Vikt: 75kg
Marco Mancosu (född 22 augusti 1988) är en italiensk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Serie A-klubben Cagliari.

Marco Mancosu är en italiensk fotbollsspelare som är känd för sin skicklighet och förmåga att spela som mittfältare. Han föddes den 22 augusti 1988 och har spelat för flera olika klubbar under sin karriär. För närvarande spelar han för Serie A-klubben Cagliari.

Mancosu har visat sig vara en viktig spelare för Cagliari, med sin förmåga att bidra både offensivt och defensivt. Han har en imponerande teknik och passningsskicklighet, vilket gör honom till en farlig spelare på planen.

Under sin karriär har Mancosu spelat för flera olika klubbar i Italien, inklusive Bari, Trapani och Lecce. Han har också representerat Italien på ungdomsnivå.

Mancosu är känd för sin arbetskapacitet och hårda arbete på planen. Han är en spelare som alltid ger sitt bästa och kämpar för att hjälpa sitt lag att vinna. Hans engagemang och passion för fotboll har gjort honom till en uppskattad spelare bland fansen.

Marco Mancosu är en spelare att hålla ögonen på i Serie A och hans prestationer på planen kommer säkerligen att fortsätta att imponera. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa mittfältarna i Italien.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik