Khalil Fayad

Midfielder, Montpellier
Ålder: 19 år
Längd: 172cm
Vikt: 61kg
Khalil Fayad (född 9 juni 2004) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Ligue 1-klubben Montpellier.

Khalil Fayad är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes den 9 juni 2004 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Fayad spelar som mittfältare och har anslutit sig till Ligue 1-klubben Montpellier.

Som en del av Montpelliers lag har Fayad möjlighet att utveckla sina färdigheter och visa upp sin talang på en professionell nivå. Han har potential att bli en framstående spelare inom fransk fotboll och kanske till och med internationellt.

Med sin unga ålder har Fayad fortfarande mycket tid att växa och förbättra sig som spelare. Han har redan visat prov på sin talang och har potential att bli en viktig spelare för både Montpellier och det franska landslaget i framtiden.

Det ska bli spännande att följa Khalil Fayads karriär och se hur långt han kan nå inom fotbollsvärlden. Med rätt träning och utveckling kan han bli en av de bästa spelarna i sin generation.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ligue 1

2022/23 - Montpellier 24 0 2 1 1 6.70

National 3 - Group M

2022/23 - Montpellier II 0 0 0 0 0