Mouhamadou Habib Diarra

Midfielder, Strasbourg
Ålder: 19 år
Längd: 179cm
Vikt: 74kg
Mouhamadou Habib Diarra är en professionell fotbollsspelare född den 3 januari 2004. Han spelar som mittfältare för Ligue 1-klubben Strasbourg. Han är född i Senegal men representerar Frankrike som ungdomsspelare på internationell nivå.

Mouhamadou Habib Diarra är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Ligue 1. Trots sin unga ålder har han visat stor talang och potential på planen. Han spelar som mittfältare och bidrar med sin teknik, snabbhet och förmåga att läsa spelet.

Diarra föddes i Senegal men flyttade till Frankrike vid en tidig ålder. Han har sedan dess representerat Frankrike som ungdomsspelare och har imponerat med sin skicklighet och spelstil. Hans prestationer har inte gått obemärkt förbi och han har blivit en viktig del av Strasbourgs laguppställning.

Som mittfältare är Diarra en viktig länk mellan försvaret och anfallet. Han är skicklig på att bryta motståndarnas spel och distribuera bollen till sina lagkamrater. Hans snabbhet och teknik gör honom också farlig i offensiven, där han kan skapa målchanser och bidra med mål och assist.

Mouhamadou Habib Diarra är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och potential har han möjlighet att bli en framstående fotbollsspelare både på klubbnivå och i landslaget. Hans framgångar hittills visar att han har vad som krävs för att nå toppen inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ligue 1

2022/23 - Strasbourg 29 3 2 4 0 6.78
2021/22 - Strasbourg 4 0 0 1 0 6.53

National 3 - Group M

2022/23 - Strasbourg II 1 0 0 1 0

Coupe de France

2021/22 - Strasbourg 0 0 0 0 0