Lukas Ullrich

Defender, Borussia Monchengladbach
Ålder: 19 år
Längd: 180cm
Vikt: 69kg
Lukas Ullrich (född 16 mars 2004) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterback för Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach.

Lukas Ullrich är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes den 16 mars 2004 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Ullrich spelar som vänsterback och är en viktig del av Borussia Mönchengladbachs lag i Bundesliga, den högsta tyska fotbollsligan.

Som vänsterback är Ullrich ansvarig för att försvara sin sida av planen och samtidigt bidra till lagets anfallsspel. Han är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att läsa spelet. Ullrich har visat prov på sin talang och potential genom att göra starka prestationer på planen.

Borussia Mönchengladbach är en välkänd klubb inom tysk fotboll och har en lång historia av framgångar. Att Ullrich spelar för denna klubb visar på hans kvaliteter och potential som fotbollsspelare. Han har en spännande framtid framför sig och förväntas fortsätta utvecklas och göra avtryck inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Regionalliga - Relegation Round

2023 - Hertha BSC II 18 2 0 4 0

U19 Bundesliga

2022/23 - Hertha BSC U19 2 1 0 1 0