Aljoscha Kemlein

Midfielder, Union Berlin
Ålder: 19 år
Längd: 185cm
Vikt: 78kg
Aljoscha Kemlein (född 2 augusti 2004) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för den tyska klubben Union Berlin.

Aljoscha Kemlein är en ung tysk fotbollsspelare som har etablerat sig som en defensiv mittfältare för Union Berlin. Han föddes den 2 augusti 2004 och har redan gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Kemlein har visat sin talang och skicklighet på planen och har blivit en viktig spelare för sitt lag.

Som defensiv mittfältare är Kemlein ansvarig för att skydda lagets försvar och bryta motståndarnas anfall. Han har visat sig vara en pålitlig och disciplinerad spelare som kan hålla motståndarna i schack. Hans förmåga att läsa spelet och göra viktiga brytningar har gjort honom till en värdefull tillgång för Union Berlin.

Kemlein har en ljus framtid framför sig och har potentialen att bli en framstående spelare inom tysk fotboll. Med sin unga ålder har han redan visat prov på sin talang och har potentialen att utvecklas ännu mer. Union Berlin har en lovande spelare i Kemlein och det kommer att bli spännande att följa hans karriär framöver.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2022/23 - Union Berlin 0 0 0 0 0

U19 Bundesliga

2022/23 - Union Berlin U19 15 4 0 3 0

UEFA Europa League

2022/23 - Union Berlin 0 0 0 0 0