Lewis Miley

Midfielder, Newcastle
Ålder: 17 år
Längd: 185cm
Vikt: 0kg
Lewis Miley (född 1 maj 2006) är en engelsk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Premier League-klubben Newcastle United och Englands U19-landslag.

Lewis Miley är en ung och lovande fotbollsspelare från England. Han föddes den 1 maj 2006 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Miley spelar som mittfältare och är en viktig del av Newcastle Uniteds Premier League-lag. Han har även representerat Englands U19-landslag och visat sin talang på internationell nivå.

Miley är känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser. Han har en imponerande spelstil och är en viktig spelare för Newcastle United. Trots sin unga ålder har han redan visat prov på mognad och professionalism på planen.

Med sin talang och potential förväntas Miley fortsätta att utvecklas och bli en framstående spelare inom fotbollen. Han har redan fått uppmärksamhet från stora klubbar runt om i världen och har en spännande framtid framför sig.

Lewis Miley är en spelare att hålla ögonen på, och det kommer inte som en överraskning om han fortsätter att göra stora framsteg i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premier League

2022/23 - Newcastle 1 0 0 0 0 6.90

EFL Trophy

2022/23 - Newcastle United U21 1 0 0 0 0