Brajan Gruda

Midfielder, FSV Mainz 05
Ålder: 19 år
Längd: 178cm
Vikt: 70kg
Brajan Gruda (född 31 maj 2004) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som högerytter för Bundesliga-klubben Mainz 05.

Brajan Gruda är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes den 31 maj 2004 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Gruda spelar som högerytter och är en viktig del av Bundesliga-klubben Mainz 05.

Som högerytter är Gruda känd för sin snabbhet och teknik. Han har förmågan att driva bollen framåt och skapa farliga målchanser för sitt lag. Trots sin unga ålder har han visat en imponerande mognad och spelintelligens på planen.

Gruda har potentialen att bli en framstående spelare i framtiden. Hans talang och dedikation till sporten har redan gett honom möjligheten att spela på den högsta nivån i tysk fotboll. Med fortsatt utveckling och erfarenhet kan han förväntas göra ännu större avtryck i fotbollsvärlden.

Mainz 05 är en välkänd klubb inom Bundesliga och Gruda har chansen att utvecklas och växa som spelare i den miljön. Med stöd från tränare och lagkamrater kan han fortsätta att utveckla sina färdigheter och bidra till klubbens framgångar.

Sammanfattningsvis är Brajan Gruda en lovande fotbollsspelare med stor potential. Hans framgångar som högerytter för Mainz 05 visar på hans talang och förmåga att göra skillnad på planen. Med fortsatt hårt arbete och engagemang kan han bli en framstående spelare inom tysk fotboll.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2022/23 - FSV Mainz 05 2 0 0 0 0 6.30

U19 Bundesliga

2022/23 - Mainz 05 U19 14 9 0 3 0