Reda Belahyane

Midfielder, Nice
Ålder: 19 år
Längd: 169cm
Vikt: 53kg
Reda Belahyane (född 1 juni 2004) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för Ligue 1-klubben Nice.

Reda Belahyane är en ung fransk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom sporten. Han föddes den 1 juni 2004 och har redan etablerat sig som en professionell spelare. Belahyane spelar som defensiv mittfältare för Ligue 1-klubben Nice.

Som defensiv mittfältare är Belahyane ansvarig för att skydda sitt lag och förhindra motståndarna från att komma framåt. Han har visat stor skicklighet och taktisk förståelse på planen, vilket har gjort honom till en viktig spelare för Nice.

Belahyane är fortfarande ung och har en lovande framtid framför sig. Han har potential att utvecklas till en ännu bättre spelare och kanske till och med bli en nyckelspelare för sitt lag. Med sin talang och dedikation kan han förväntas göra stora framsteg inom fotbollen.

Nice är en välkänd klubb inom Ligue 1 och Belahyane har möjlighet att spela med och mot några av de bästa spelarna i Frankrike. Det ger honom en fantastisk möjlighet att växa och utvecklas som fotbollsspelare.

Sammanfattningsvis är Reda Belahyane en lovande fransk fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för Nice. Med sin talang och potential kan han förväntas göra stora framsteg inom sporten och bli en viktig spelare för sitt lag.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ligue 1

2022/23 - Nice 4 0 0 0 0 6.85

National 3 - Group M

2022/23 - Nice II 12 2 0 8 1