Diego Méndez Molero

Midfielder, Rayo Vallecano
Ålder: 20 år
Längd: 182cm
Vikt: 0kg
Diego Méndez Molero är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som defensiv mittfältare för Rayo Vallecano. Han föddes den 29 augusti 2003.

Diego Méndez Molero är en ung talangfull fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i den spanska fotbollsvärlden. Han är känd för sin förmåga att spela som defensiv mittfältare och har visat upp imponerande teknik och spelförståelse på planen.

Molero började sin karriär i Rayo Vallecano och har sedan dess utvecklats till en viktig spelare för laget. Han har blivit känd för sin förmåga att bryta motståndarnas anfall och distribuera bollen på ett effektivt sätt.

Med sin unga ålder har Molero potentialen att bli en framstående spelare inom spansk fotboll. Han har redan visat prov på sin talang och har potentialen att bli en nyckelspelare för både Rayo Vallecano och det spanska landslaget i framtiden.

Diego Méndez Molero är en spelare att hålla ögonen på, och det kommer inte som en överraskning om han fortsätter att göra framsteg och bli en av de mest framstående spelarna i sin generation.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2022/23 - Rayo Vallecano 1 0 0 0 0

Tercera División RFEF - Promotion - Play-offs

2023 - Rayo Vallecano II 25 5 0 6 2