Dženan Pejčinović

Attacker, VfL Wolfsburg
Ålder: 18 år
Längd: 188cm
Vikt: 78kg
Dženan Pejčinović (född 15 februari 2005) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Bundesliga-klubben VfL Wolfsburg.

Dženan Pejčinović är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes den 15 februari 2005 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Pejčinović spelar som anfallare för VfL Wolfsburg, en framstående klubb i Bundesliga.

Som en del av VfL Wolfsburg har Pejčinović möjlighet att tävla mot några av de bästa fotbollsspelarna i Tyskland och Europa. Han har visat sin talang och potential genom att göra viktiga bidrag till lagets framgångar.

Med sin unga ålder har Pejčinović en lovande framtid framför sig. Han har redan visat prov på sin skicklighet och har potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollsvärlden. Genom att spela för VfL Wolfsburg har han möjlighet att utvecklas och växa som spelare.

Dženan Pejčinović är en spelare att hålla ögonen på. Med sin talang och dedikation till sporten har han potentialen att bli en av de bästa fotbollsspelarna i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

U19 Bundesliga

2022/23 - Wolfsburg U19 14 3 0 0 0

Bundesliga

2022/23 - VfL Wolfsburg 1 0 0 0 0 6.20