Filippo Missori

Defender, Sassuolo
Ålder: 19 år
Längd: 182cm
Vikt: 0kg
Filippo Missori är en italiensk professionell fotbollsspelare född den 24 mars 2004. Han spelar som högerback för Serie A-klubben Sassuolo.

Filippo Missori är en ung fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Serie A. Trots sin unga ålder har han imponerat med sin skicklighet och förmåga att spela på högerbackspositionen. Han har visat upp en imponerande teknik och förmåga att försvara och attackera.

Missori började sin karriär i ungdomslagen i Sassuolo och har gradvis klättrat upp i klubbens hierarki. Han debuterade för A-laget vid en tidig ålder och har sedan dess blivit en viktig del av laget.

Missori är känd för sin snabbhet och uthållighet på planen. Han är en pålitlig försvarare som sällan missar en chans att stoppa motståndarna. Samtidigt är han också en offensiv hot, med sin förmåga att gå upp längs kanten och skapa farliga målchanser.

Med sin unga ålder och talang har Missori en lovande framtid framför sig. Han har potentialen att bli en av de bästa högerbackarna i Serie A och även representera det italienska landslaget i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik