Eliesse Ben Seghir

Midfielder, Monaco
Ålder: 18 år
Längd: 178cm
Vikt: 0kg
Eliesse Ben Seghir är en fransk professionell fotbollsspelare född den 16 februari 2005. Han spelar som offensiv mittfältare för Ligue 1-klubben Monaco.

Eliesse Ben Seghir är en ung och talangfull fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes år 2005 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som offensiv mittfältare för Monaco, en framstående klubb i Ligue 1.

Som offensiv mittfältare är Ben Seghir känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser. Han har en imponerande spelstil och är en viktig del av Monacos anfallsspel. Trots sin unga ålder har han visat prov på mognad och professionalism på planen.

Ben Seghir har potentialen att bli en av de bästa fotbollsspelarna i framtiden. Hans talang och dedikation till spelet har redan gett honom framgångar i sin karriär. Med fortsatt träning och utveckling kan han förväntas nå ännu större höjder.

Monaco är en välkänd klubb inom fransk fotboll och har en historia av att utveckla unga talanger. Att Ben Seghir spelar för Monaco visar på klubbens förtroende för hans förmåga och potential. Det är en stor ära för honom att representera en sådan framstående klubb.

Sammanfattningsvis är Eliesse Ben Seghir en lovande fotbollsspelare från Frankrike som spelar för Monaco. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en av de bästa inom fotbollsvärlden. Det blir spännande att följa hans karriär och se hur långt han kan nå.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ligue 1

2022/23 - Monaco 19 4 1 1 0 6.89

UEFA Europa League

2022/23 - Monaco 3 0 1 0 0 6.55