Riccardo Pagano

Midfielder, AS Roma
Ålder: 19 år
Längd: 175cm
Vikt: 0kg
Riccardo Pagano är en italiensk professionell fotbollsspelare född den 28 november 2004. Han spelar som mittfältare för Serie A-klubben Roma.

Riccardo Pagano är en ung talangfull fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Serie A. Han föddes år 2004 och har redan visat prov på sin skicklighet och potential på fotbollsplanen. Pagano spelar som mittfältare och har imponerat med sin teknik, spelförståelse och förmåga att bidra till lagets framgång.

Han har blivit en viktig del av Romas lag och har visat att han kan hantera pressen och konkurrensen på högsta nivå. Pagano har en imponerande förmåga att kontrollera spelet och skapa målchanser för sitt lag. Hans snabbhet och smidighet gör honom till en svår spelare att försvara sig emot.

Med tanke på hans unga ålder och potential förväntas Pagano fortsätta att utvecklas och bli en framstående spelare inom italiensk fotboll. Han har redan blivit en favorit hos fansen och har potentialen att bli en nyckelspelare för både Roma och det italienska landslaget i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik