Timothy Noor Ouma

Midfielder, IF Elfsborg
Ålder: 19 år
Längd: 183cm
Vikt: 75kg
Timothy Noor Ouma (född 10 juni 2004) är en kenyansk professionell fotbollsspelare som spelar som offensiv mittfältare för Allsvenskan-klubben IF Elfsborg och det kenyanska landslaget.

Timothy Noor Ouma är en ung talangfull fotbollsspelare från Kenya. Han föddes den 10 juni 2004 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande som offensiv mittfältare för IF Elfsborg i Allsvenskan, en av de mest prestigefyllda fotbollsligorna i Sverige. Dessutom representerar han sitt hemland Kenya i det nationella fotbollslaget.

Med sin unga ålder har Timothy redan visat prov på sin talang och potential. Han är känd för sin förmåga att vara en kreativ spelare på planen och bidra till lagets offensiva spel. Hans tekniska färdigheter och snabbhet gör honom till en farlig motståndare för motståndarlaget.

Genom att spela för IF Elfsborg har Timothy möjlighet att utvecklas och växa som fotbollsspelare. Allsvenskan är en konkurrenskraftig liga där han kan möta och lära av erfarna spelare och tränare. Det ger honom också möjligheten att visa upp sin talang för en bredare publik och kanske öppna dörrar för framtida möjligheter inom fotbollen.

På landslagsnivå representerar Timothy Kenya. Att få spela för sitt hemland är en stor ära och en dröm för många fotbollsspelare. Han har chansen att representera Kenya i internationella turneringar och tävla mot andra nationer. Det ger honom också möjligheten att vara en förebild för unga fotbollsspelare i Kenya och inspirera dem att följa sina drömmar.

Sammanfattningsvis är Timothy Noor Ouma en lovande fotbollsspelare från Kenya som spelar för IF Elfsborg i Allsvenskan och representerar Kenya på landslagsnivå. Med sin talang och potential har han en spännande framtid framför sig inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - IF Elfsborg 2 0 0 0 0 6.80
2022 - IF Elfsborg 1 0 0 0 0 6.70