Lucas Erik Holger Bergvall

Midfielder, Djurgårdens IF
Ålder: 17 år
Längd: 187cm
Vikt: 0kg
Lucas Erik Holger Bergvall (född 2 februari 2006) är en svensk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Allsvenskan-klubben Djurgårdens IF. Han anses vara en av Sveriges bästa fotbollstalanger.

Lucas Erik Holger Bergvall är en ung och lovande svensk fotbollsspelare som redan har gjort ett namn för sig själv inom fotbollsvärlden. Född 2006, är han bara 15 år gammal men har redan visat en imponerande talang och potential. Han spelar för närvarande som mittfältare för Djurgårdens IF i Allsvenskan, en av Sveriges mest framstående fotbollsklubbar.

Bergvall har fått mycket uppmärksamhet och erkännande för sin spelstil och tekniska förmåga. Han är känd för sin snabbhet, bollkontroll och förmåga att skapa målchanser. Trots sin unga ålder har han visat mognad och spelintelligens som går utöver hans år.

Som en av Sveriges mest lovande fotbollstalanger har Bergvall potentialen att bli en framstående spelare både nationellt och internationellt. Han har redan blivit uppmärksammad av flera stora fotbollsklubbar runt om i Europa och förväntas göra en framgångsrik karriär inom fotbollen.

Med sin unga ålder och imponerande talang har Lucas Erik Holger Bergvall en spännande framtid framför sig. Han har potentialen att bli en av Sveriges största fotbollsstjärnor och fortsätta att imponera på fotbollsvärlden med sin spelstil och förmåga.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2022 - IF Brommapojkarna 11 1 0 2 0

Svenska Cupen

2022/23 - Djurgårdens IF 3 1 0 0 0
2022/23 - IF Brommapojkarna 1 0 0 0 0