Max Finkgräfe

Defender, FC Koln
Ålder: 19 år
Längd: 183cm
Vikt: 0kg
Max Finkgräfe är en tysk professionell fotbollsspelare född den 27 mars 2004. Han spelar som vänsterback för den tyska klubben Köln.

Max Finkgräfe är en ung och lovande fotbollsspelare från Tyskland. Han föddes år 2004 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Finkgräfe spelar som vänsterback och är känd för sin snabbhet och teknik på planen.

Han har valt att representera den tyska klubben Köln, där han har utvecklats och blivit en viktig del av laget. Trots sin unga ålder har Finkgräfe visat prov på mognad och talang, vilket har gjort honom till en av de mest lovande spelarna i sin position.

Finkgräfe har potentialen att bli en framstående spelare inom tysk fotboll och har redan imponerat med sin prestation på planen. Med sin snabbhet och förmåga att både försvara och attackera är han en viktig tillgång för Köln.

Det återstår att se hur Finkgräfes karriär kommer att utvecklas, men med sin talang och dedikation till sporten har han alla möjligheter att nå stora framgångar i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik