Enis Çokaj

Midfielder, Panathinaikos
Ålder: 24 år
Längd: 0cm
Vikt: 0kg
Enis Çokaj (född 23 februari 1999) är en albansk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för den grekiska Super League-klubben Panathinaikos.

Enis Çokaj är en ung fotbollsspelare från Albanien som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 23 februari 1999 och har sedan dess utvecklat sin talang och spelstil. Çokaj spelar som mittfältare och har valt att representera den grekiska Super League-klubben Panathinaikos.

Genom sin karriär har Çokaj visat prov på sin skicklighet och förmåga att bidra till sitt lag. Han har blivit en viktig spelare för Panathinaikos och har hjälpt klubben att uppnå framgångar. Med sin teknik, snabbhet och spelintelligens har han blivit en pålitlig mittfältare som kan både skapa målchanser och försvara.

Çokajs framgångar har inte gått obemärkta förbi och han har blivit en uppskattad spelare både i Albanien och i Grekland. Hans talang och potential har gjort honom till en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med fortsatt utveckling och erfarenhet kan han förväntas nå ännu större höjder inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Super League 1

2023/24 - Asteras Tripolis 0 0 0 0 0
2023/24 - Panathinaikos 0 0 0 0 0

UEFA Champions League

2023 - Panathinaikos 2 0 0 1 0 6.90