Luca Warrick Daeovie Koleosho

Midfielder, Burnley
Ålder: 19 år
Längd: 175cm
Vikt: 68kg
Luca Warrick Daeovie Koleosho (född den 15 september 2004) är en professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterytter eller anfallare för Premier League-klubben Burnley. Född i USA är han för närvarande ungdomslandslagsspelare för Italien.

Luca Warrick Daeovie Koleosho är en lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar för närvarande för Burnley i Premier League, där han antingen spelar som vänsterytter eller anfallare. Trots att han är född i USA har han valt att representera Italien på ungdomsnivå.

Koleosho är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att skapa målchanser. Han har visat prov på sitt talangfulla spel och har potential att bli en framstående spelare i framtiden. Med sin ungdom och talang har han redan väckt intresse från flera stora fotbollsklubbar runt om i världen.

Som ungdomslandslagsspelare för Italien har Koleosho möjlighet att utvecklas och förbättra sitt spel ytterligare. Han har chansen att representera sitt land på internationell nivå och visa upp sin talang för en bredare publik.

Luca Warrick Daeovie Koleosho är en spännande spelare att följa och det blir intressant att se hur hans karriär utvecklas i framtiden. Med rätt träning och möjligheter kan han bli en framstående fotbollsspelare och göra avtryck i fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

La Liga

2022/23 - Espanyol 4 1 0 0 0 6.62
2021/22 - Espanyol 1 0 0 0 0