Enock Atta Agyei

Attacker, Burnley
Ålder: 18 år
Längd: 172cm
Vikt: 0kg
Enock Atta Agyei (född 13 januari 2005) är en belgisk professionell fotbollsspelare som spelar som yttermittfältare för engelska Premier League-klubben Burnley.

Enock Atta Agyei är en ung belgisk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 13 januari 2005 och har redan etablerat sig som en lovande spelare. Agyei spelar som yttermittfältare för den engelska Premier League-klubben Burnley.

Som en ung spelare har Agyei visat stor potential och talang på fotbollsplanen. Han har imponerat med sin snabbhet, teknik och förmåga att skapa målchanser. Med sin ungdom och energi har han blivit en viktig del av Burnleys lag och har bidragit till deras framgångar.

Agyei har också representerat Belgien på ungdomsnivå och har visat sin förmåga att prestera på internationell nivå. Med sin talang och ambition har han potentialen att bli en framstående spelare i framtiden.

Det är imponerande att se en så ung spelare som Agyei göra sin väg in i den konkurrenskraftiga Premier League. Med fortsatt utveckling och erfarenhet kan han förväntas göra ännu större framsteg i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Premier League

2023/24 - Burnley 0 0 0 0 0

FA Cup

2023 - Burnley 0 0 0 0 0