Stredair Appuah

Attacker, Nantes
Ålder: 19 år
Längd: 185cm
Vikt: 0kg
Stredair Appuah (född 27 juni 2004) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som högermittfältare för Ligue 1-klubben Nantes.

Stredair Appuah är en ung fotbollsspelare från Frankrike som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 27 juni 2004 och spelar för närvarande som högermittfältare för Ligue 1-klubben Nantes. Som högermittfältare är hans huvudsakliga uppgift att attackera och skapa målchanser för sitt lag.

Appuah har visat prov på sin talang och teknik på fotbollsplanen. Han har en snabbhet och smidighet som gör honom till en farlig spelare för motståndarlaget. Hans förmåga att dribbla förbi försvarare och leverera precisa inlägg till sina lagkamrater har gjort honom till en viktig del av Nantes offensiva spel.

Som en ung spelare har Appuah fortfarande mycket att lära och utveckla. Han har potentialen att bli en framstående fotbollsspelare och fortsätta att växa i sin karriär. Med rätt träning och erfarenhet kan han bli en nyckelspelare för både Nantes och det franska landslaget i framtiden.

Appuahs framgångar på fotbollsplanen visar att ålder inte är en begränsning när det gäller att nå sina drömmar. Han är ett exempel på en ung talang som har tagit chansen och visat vad han kan göra. Med fortsatt hårt arbete och engagemang kan han fortsätta att göra avtryck inom fotbollsvärlden och inspirera andra unga spelare att följa sina drömmar.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ligue 1

2022/23 - Nantes 5 0 0 0 0 6.72

National 2 - Group D

2022/23 - Nantes II 15 1 0 1 0