Ridgeciano Delano Leandro Haps

Defender, Genoa
Ålder: 30 år
Längd: 175cm
Vikt: 74kg
Ridgeciano Delano Leandro Haps är en professionell fotbollsspelare som spelar som vänsterback för den italienska Serie A-klubben Genoa, på lån från Venezia. Han föddes i Nederländerna och spelar för det surinamesiska landslaget.

Ridgeciano Delano Leandro Haps är en ung och lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i Serie A. Han är känd för sin snabbhet och förmåga att både försvara och attackera längs vänsterkanten. Haps började sin karriär i Feyenoord, en av de största klubbarna i Nederländerna, där han imponerade med sin teknik och spelintelligens.

Efter att ha gjort bra ifrån sig i Feyenoord fick Haps möjligheten att gå till den italienska klubben Genoa på lån från Venezia. Detta var en viktig övergång för honom, eftersom Serie A är en av de mest konkurrenskraftiga ligorna i världen. Haps har visat sin talang och anpassat sig väl till den italienska fotbollen, vilket har gjort honom till en viktig spelare för Genoa.

Trots att han är född i Nederländerna har Haps valt att representera det surinamesiska landslaget. Detta beror på hans surinamesiska rötter och hans önskan att bidra till utvecklingen av fotbollen i sitt ursprungsland. Haps har blivit en viktig spelare för Surinames landslag och har hjälpt dem att nå framgångar i internationella turneringar.

Ridgeciano Delano Leandro Haps är en spelare med stor potential och en lovande framtid. Med sin talang och dedikation har han redan gjort sig ett namn i Serie A och kommer förmodligen att fortsätta att imponera på fotbollsvärlden i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik