Christian Mawissa Elebi

Defender, Toulouse
Ålder: 18 år
Längd: 180cm
Vikt: 0kg
Christian Mawissa Elebi är en fransk professionell fotbollsspelare som föddes den 18 april 2005. Han spelar som försvarare för Ligue 1-klubben Toulouse.

Christian Mawissa Elebi är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes år 2005 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Elebi spelar som försvarare och är för närvarande medlem i Ligue 1-klubben Toulouse.

Som en del av Toulouse-laget har Elebi möjlighet att tävla mot några av de bästa fotbollsspelarna i Frankrike. Han har visat sin talang och skicklighet på planen och har potential att bli en framstående spelare i framtiden.

Elebi är en stark och fysisk spelare som har förmågan att dominera i försvarslinjen. Han är snabb och smidig och har en imponerande förmåga att läsa spelet. Med sin teknik och bollkontroll kan han också bidra till anfallsspelet.

Som en ung spelare har Elebi fortfarande mycket att lära och utveckla. Han behöver fortsätta att arbeta hårt och fokusera på att förbättra olika aspekter av sitt spel. Med rätt träning och erfarenhet kan han nå sin fulla potential och bli en nyckelspelare för både Toulouse och det franska landslaget.

Christian Mawissa Elebi är en spännande spelare att hålla ett öga på i framtiden. Med sin talang och passion för fotboll har han möjlighet att nå stora framgångar och göra avtryck i fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ligue 1

2022/23 - Toulouse 2 0 0 1 0 5.75

National 3 - Group M

2022/23 - Toulouse II 15 0 0 2 0